Balaton hajóbérlés

Hajóbérlés Siófok

Elektromos Yachtunk egy igazi tradicionális formával vetette be magát a Balaton hajóbérlés szolgáltatásba! Egyik legkedveltebb modellünk ami sokoldalú használattal rengeteg élményt nyújt túráinkon,vagy akár egész napos keleti medence bejárásával. Tágas fedélzete asztallal  és platformja fürdőlétrával közvetlen vizkapcsolatot teremt ami kényelmes és biztonságos időtöltés vendégeinknek.

Ez a tipus kimondottan elektromos meghajtásal a Balaton hajóbérlés szolgáltatásra lett tervezve. Nagy mérettű biminije kellemes árnyékkal védi a napra erzékeny vendégeinket. Csobbanás előtt hátsó fedélzeti zuhany kíméli a felhevült testtel fürdést. Hajó  elején a nagy orrnapozón a pihenés napozás a túra egyik fénypontja.

Probálja ki ennek a Yachtnak a sokoldalú Balaton hajóbérlés szolgáltatásait,és kellemes élményben lesz része. Kollégánk mindent megtesz annak érdekében hogy minőségi időtöltést varázsoljunk túránk elejétől a végéig. Foglalással kapcsolatban keresse kollégánkat elérhetőségeinken,telefonon vagy emailbe,vagy akár online foglalásal is.